Otevírání uzavřených fondů v ČR: vývoj cen a diskontů - empirická studie - Fajtová, Jana
Štúdia analyzuje reakciu českých uzatvorených fondov na udalosti súvisiace s ich otváraním. Sledovanie časového vývoja cien a diskontov reorganizovaných fondov. Výsledky analýzy.