Wi-Fi: Módní vlna, nebo revoluční mobilita? - Hrůza, Pavel
Bezdrôtové siete Wi-Fi a nová mobilná technológia Intel Centrino. Prístupové body, tzv. "Hot Spoty". Výhody a nevýhody Wi-Fi siete. Využitie bezdrôtovej siete v budúcnosti. Vymedzenie pojmov Wi-Fi, Intel Centrino.