Účinnosť niektorých nástrojov fiškálnej politiky na hospodársky vývoj SR so zameraním na daň z príjmov fyzických osôb - Košťálová, Antónia
Charakteristika daní. Systém zdaňovania príjmov fyzických osôb. Daňové zaťaženie. Zníženie základu dane. Odpočet straty. Úľava na paušálnej dani. Iné faktory ovplyvňujúce daňové zaťaženie.