Zdravotné poistenie slovenských občanov v Českej republike - Daněk, Antonín
Ucelený pohľad na riešenie problematiky zdravotného poistenia slovenských občanov, ktorí sú zamestnaní v Českej republike, prípadne tam idú s cieľom navštíviť príbuzných, na turistiku a pod.