MMS - fenomén mobilní komunikace - Kocman, Jean
Výklad pojmu MMS - Multimedia Messaging Service. Služba MMS a jej možnosti využitia. Hlavné smery využitia a potenciál služieb MMS. Prehľad služieb jednotlivých operátorov. Prehľad operátorov. Konkurencia MMS.