SLSP prezentovala zdvojnásobenie zisku - Kláseková, Martina
Zvýšenie čerpania úverov klientami v Slovenskej sporiteľni (SLSP) v roku 2003. Nárast pôžičiek a úverov. Pod pozitívny trend v úverovaní obyvateľstva sa podpísal vlaňajší vývoj na domácom hypotekárnom trhu. Dynamika rastu aj v úverovaní právnických osôb. Základné pomerové ukazovatele Slovenskej sporiteľne.