Faktoring ako forma financovania odložených splatností v medzinárodnej nákladnej doprave - Jacková, Anna
Zabezpečenie a financovanie pohľadávok faktoringom v medzinárodnej nákladnej doprave. Výhody vývozného faktoringu. Výhody tuzemského faktoringu. Výhody dovozného faktoringu. Používanie regresného faktoringu v prípade existencie takých dopravných firiem, ktoré nezaujíma poistenie rizika z neplatenia.