Daňové zatížení firem v ČR je třetí nejvyšší... - Kloudová, Jana
Zdanenie podnikov v nových členských krajinách EÚ. Zdanenie podnikov v Českej republike. Meranie efektívneho daňového zaťaženia. Plánované zníženie nominálnej daňovej záťaže v kandidátskych krajinách. Členské štáty EÚ a priama daňová konkurencia s novými členskými štátmi. Investičné výzvy v kandidátskych krajinách.