Moderní trendy ve vedení lidí - Krátký, Jiří
Moderné trendy, ktoré nastupujú v kľúčovej manažérskej činnosti. Javy, ktoré ovplyvňujú zmeny spoločnosti. Vývoj spoločnosti. Ekonómia verzus ekológia. Vedeckotechnický rozvoj. Demografický vývoj a rast sociálnych rozdielov. Orientácia ľudí k novým hodnotám.