Mikroregiony a jejich strategické plánování - Zilvar, Josef
Združovanie obcí do mikroregiónov umožňuje lepšie využívanie disponibilných zdrojov ich rozvoja. Prehľad zdrojov informácií podľa ich druhu a obsahu. Spracovanie profilu mesta, obce, regiónu. Spracovanie SWOT analýzy. Vypracovanie zámerov, cieľov a stratégií. Práca s programom.