Zrcadlo, zrcadlo - jak je krásná kongresová turistika? - Kalát, Karel
Vymedzenie pojmu kongresová turistika. Súčasná kongresová turistika a jej ekonomický prínos. Klasické produkty kongresovej turistiky a ich termíny. Prognózy ďalšieho vývoja.