Deficit veřejných rozpočtů a veřejný dluh v České republice - Maaytová, Alena
Dnešné problémy verejných rozpočtov sú dôsledkom chýb spravených na začiatku 90. rokov. Štrukturálne zmeny vo verejných rozpočtoch je vhodné robiť v čase, keď sa ekonomika pohybuje nad svojím potenciálom. Všeobecná charakteristika obdobia 1993-1997. Vývoj dlhu v rokoch 1998-2002. Dôsledky rastu verejného dlhu v ČR. Možné riešenia.