Zmeny v zdaňovaní dividend, licenčných poplatkov a príjmov umelcov a športovcov vyplývajúce z novej zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia medzi Slovenskou a Českou republikou - Minársky, Ján
Rozdiely v starej a novej zmluve (č. 238/2003 Z.z.) platnej od 14. júla 2003. Podľa novej zmluvy sa postupuje pri príjmoch vyplácaných alebo pripisovaných 1. 1. 2004 a neskôr.