Správa o implementácii Európskej charty pre malé podniky
V správe je zhodnotený pokrok uskutočnený v desiatich oblastiach týkajúcich sa vzdelávania a odbornej prípravy na podnikateľstvo, lacnejšieho a rýchlejšieho začatia podnikania, lepšej legislatívy a regulácie, dostupnosti zručností, zlepšenia on-line prístup k informáciám, viac výhod vyplývajúcich z jednotného trhu, zdaňovania a finančných otázok, posilnenia technologickej kapacity malých podnikov, úspešných modelov elektronického podnikania a podpory špičkových malých podnikov a vytvorenia silnejšieho, efektívnejšieho zastúpenia záujmov malých podnikov na úrovni únie a na národnej úrovni v období 2. polroka 2002 až 1. polroka 2003.Dosiahnutý pokrok a ďalšie plány