Poistné na sociálne poistenie - Novotná, Eleonóra
Platitelia poistného na sociálne poistenie. Povinnosť zamestnávateľa, zamestnanca, samostatne zárobkovo činnej osoby, dobrovoľne nemocensky alebo dôchodkovo poistenej osoby a osoby dobrovoľne poistenej v nezamestnanosti platiť poistné. Povinnosť štátu, sociálnej poisťovne platiť poistné. Určenie sumy poistného.