Usmernenie Ministerstva financií Slovenskej republiky k zákonu č. 366/1999 Z.z. ...
Usmernenie MF SR k zákonu ... o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov a k zákonu č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov k niektorým problematickým oblastiam pri posudzovaní vyčíslenia výšky základu dane z príjmov.