Stratégia implementácie Rámcovej smernice o vode v Slovenskej republike - Bartková, Eleonóra
Európsky parlamenta a Rada prijali smernicu č. 2000/60/ES, ktorá ustanovuje rámec pre politiku spoločenstva v oblasti vôd - Rámcová smernica o vode /RSV/. Ciele a požiadavky RSV. Stratégia pre implementáciu RSV v SR.