Nie všetci majú záujem o dejiny poisťovníctva - Munková, Mária
Na pôde Slovenskej asociácie poisťovní sa v júni 2001 stretla na svojom prvom zasadaní pracovná skupina pre dokumentáciu histórie poisťovníctva na Slovensku.