Marketingové řízení proniká do firem jen postupně
Výstup výskumu českého marketingového trhu Marketing Insight 2003. Výskumný projekt "Marketing Insight 2003" - jeho ciele a zámery. Marketingové oddelenie a organizácia marketingu v českých podnikoch. Počet marketingových pracovníkov. Podrobnejšie údaje o realizácii výskumu. Metodika výskumu.