Analýza závislosti ukazatele ekonomická přidaná hodnota na oboru podnikání (firmy ČR v roce 2001) - Řehořová, Pavla
Meranie výkonnosti podniku podľa ukazovateľa ekonomickej pridanej hodnoty na odbore podnikania (firmy ČR v roku 2001). Analýza závislosti. Prvým krokom analýzy závislosti je testovanie hypotéz. Sila závislosti. Tabuľka skupín, intervalové odhady.