Implementace ICT do vzdělávacího procesu univerzity - Rosman, Pavel
Dôležitosť dištančných foriem elektronického vzdelávania. Rozvoj dištančných kurzov a online programov. Vzdelávanie ako forma ľudského kapitálu. Vzdelávanie ako investícia do jednotlivcov, ktorá prináša zisk. E-learning - paradigma vzdelávacieho procesu. Informačné a komunikačné technológie (ICT) zvyšujú možnosti dištančného vzdelávania. Poznatky zo zavádzaním e-learningového projektu Leonardo Batcos na Fakulte manažmentu a ekonomiky v Zlíne.