Re-cultivation and raw material safety device in Germany - Kubsch, Franziska
Bezpečnosť pri rekultivácii a ťažbe surovín v Nemecku. Definovanie rekultivácie a popis procesu tvorby novej kultúrnej krajiny. Ako príklad je zvolený bývalý okres Dolné Lužice. Článok sa zaoberá riešením pred a počas rekultivačného procesu a zásadami tvorby efektívneho poľnohospodárstva.