Ratingové produkty CRA a jejich význam v České ekonomice - Gottvaldová, Eva
Rating ako metóda hodnotenia ekonomických subjektov. Stručná história ratingu a jeho uplatňovanie v ČR. Prvé české ratingové produkty agentúry ČEKIA a Strategie Invest. CRA (Czech Rating Agency) a jej najvýznamnejšie ratingové produkty. CRA Rating ako produkt s najširším využitím. CRA Rating finančných inštitúcií, priemyslových podnikov, miest, projektov.