Vedení lidí - Krátký, Jiří
Nové metódy z pohľadu vedenia ľudí. Baťov systém riadenia. Vedenie ľudí a manažérske teórie. Rozkvet manažmentu ako teoretickej disciplíny. Hľadanie najlepšieho spôsobu vedenia ľudí. Význam psychológie v riadení. Rozdiel medzi manažérom a lídrom. Vymedzenie pojmu transformačné vedenie. Pokračovanie v budúcom čísle.