Aj otázku zákonnej zodpovednosti treba riešiť - Nebauer, Rupert
Členstvo nových štátov v EÚ bude viesť k trvalým zmenám. V rámci poisťovníctva to platí pre všetky sektory - aj pre poistenie zákonnej zodpovednosti.