Evropské služby zaměstnanosti - Hájek, Petr
Trendy v oblasti služieb v zamestnanosti. Verejné služby zamestnanosti v krajinách Európskej únie. Systém EURES (European employment services) slúži k sprostredkovaniu vhodného zamestnania. EURES má za cieľ uľahčovať voľný pohyb pracovníkov medzi 17 krajinai európskeho ekonomického priestoru a Švajčiarskom. Systém EURES je dostupný na stránkach Európskej únie na adrese http://www.europa.eu.int/eures.