Vzájomné prepojenie teórie a praxe vzdelávania dospelých - Prusáková, Viera
Aktuálne problémy a úlohy vzdelávania dospelých. Teória a prax vo vzdelávaní dospelých. Jazyk vedy a terminológia. Spolupráca teórie a praxe. Priority vo výskume, ktoré by mali byť financované z verejných prostriedkov. Rozširovanie výsledkov výskumu.