Slovenský sprostredkovateľ poistenia v Európskej únii - Chačaturianová, Ivica
Vývoj profesie sprostredkovateľa poistenia vo svete a na Slovensku. Legislatívna úprava tejto činnosti. Nevyhnutnosť vytvorenia návrhu právnej úpravy riešenia sprostredkovateľov poistenia na Slovensku v súlade s požiadavkami direktívy EÚ.