Ekologické aspekty strategie podniku - Podaná, Michaela
Základné princípy stratégie podniku. Tvorba ekologickej stratégie. Ekologické požiadavky Európskej únie. Ekologické požiadavky na výrobky, na výrobné procesy, na čistotu životného prostredia. Ekologické povinnosti a náklady podnikateľov.