Outdoor training - nástroj rozvoje lidských zdrojů - Kudela, Stanislav
Princíp outdoor trainingu ako moderného nástroja personálnej práce zameraného na zlepšenie komunikácie a spolupráce v rámci tímu včítane rozvoja a zdokonalenia jeho jednotlivých členov. Ciele outdoor trainingu - využívanie znalostného potenciálu v prospech tímu. Prostriedky outdoor trainingu. Možnosti využitia outdoor trainingu pre jednotlivé fázy vývoja tímu.