Ako získať podporu zo štrukturálnych fondov EÚ
Od 1. januára 2004 Slovensko má možnosť čerpať finančné prostriedky zo štrukturálnych fondov EÚ. Ministerstvo hospodárstva SR vypracovalo za účelom čerpania pomoci Sektorový operačný program Priemysel a služby (SOP PS). Globálny cieľ SOP PS. Rast konkurencieschopnosti priemyslu a služieb s využitím rozvoja domáceho rastového potenciálu. Rozvoj cestovného ruchu. Odpovede na otázky ohľadom čerpania finančnej pomoci zo štrukturálnych fondov EÚ.