Some notes to air pollution in Greece - Markianidou, Paressa
Práca je venovaná popisu situácie v ochrane kvality ovzdušia v Grécku. Prvá časť sa zaoberá súčasným stavom znečistenia ovzdušia v rôznych častiach krajiny, zvlášť v Aténach. Druhá časť popisuje najdôležitejšie škodliviny a tretia sumarizuje environmentálnu politiku vedúcu k zlepšeniu situácie.