Občanská společnost a její začlenění do evropského prostoru - Varvažovská, Pavla
Rozvoj občianskej spoločnosti v Českej republike. Nadácie a nadačné fondy predstavujú zdroj finančných prostriedkov pre aktivity iných neziskových organizácií. Programy Európskej únie na podporu občianskej spoločnosti v ČR. Podpora Európskej komisie na posilňovanie inštitucionálnej udržateľnosti neziskového sektora.