[Zahraničné investície] - Sobinkovič, Branislav
Z obsahu: Prešov a Košice chcú zo začarovaného kruhu vykročiť spoločne - lídri východoslovenských samospráv sa zjednotili a vláde navrhli konkrétne projekty. Maďari už na spojnici Miškovec - Košice pracujú, na slovenskej strane sa ešte len pripravujú plány. Spokojní investori sú najlepšou propagáciou východu. Problémy okolo výstavby priemyselného parku v Kechneci.