Podnikové vzdělávání jako konkurenční výhoda - Kolibová, Helena
Kvalita ľudského potenciálu firiem ako zdroj konkurenčnej výhody v podnikateľskom prostredí. Využívanie ľudského potenciálu v riadení organizácií. Definovanie pojmu vedomosti. Rozvoj ľudského kapitálu a jeho ďalšie vzdelávanie. Štruktúra a schéma celoživotného vzdelávania. Podnikové vzdelávanie a jeho špecifiká. Charakteristika potencionálnych účastníkov podnikového vzdelávania. Vlastnosti elektronického vzdelávania, jeho výhody a nevýhody. Bariery celoživotného vzdelávania. Bariery podnikového vzdelávania. Psychológia učenia. Hodnotenie podnikového vzdelávania. Iniciatíva firiem v podnikovom vzdelávaní.