Zaisťovacia politika v komerčnej poisťovni - Veselovská, Stanislava, 1957-
Riadenie oblasti zaistenia v komerčnej poisťovni. Štruktúra organizácie oddelenia zaistenia. Problematické oblasti pri organizácii zaistenia sú : akceptácia rizika, registre vydaných poistných zmlúv, škody, korešpondencia so zaisťovateľmi, spôsob zúčtovania, vyúčtovanie provízií, katastrofické riziká. Plánovanie zaistenia. Príprava zaistného programu.