Úloha finančnej politiky v prístupovom procese SR do EÚ - Vincúrová, Zuzana
Vývoj verejných financií SR. Fiškálna politika SR v prístupovom procese do EÚ. Monitorovanie hospodárenia s verejnými financiami. Reforma riadenia verejných financií. Sledovanie verejného rozpočtu. Výdavková strana verejného rozpočtu. Schodok verejných financií. Disciplína fiškálna.