Možnosti financování rozpočtového deficitu - Vít, Karel
Možnosti financovania rozpočtových deficitov a aké sú ich vplyvy na ekonomiku ČR. Makroekonomické súvislosti rozpočtových deficitov. Rozpočtové deficity a ekonomická výkonnosť. Rozpočtové obmedzenia. Financovanie rozpočtových deficitov v ČR. Vplyv rozpočtového deficitu na úrokové sadzby. Záver.