Podnik cestovného ruchu riadený zákazníkom - Gúčik, Marián
Audit podnikov z hľadiska uspokojovania potrieb zákazníkov. Predstavy o spokojnosti zákazníkov. Stratégia starostlivosti podniku o zákazníka.