Samsung porastie osemnásobne - Jesný, Martin
Po zatvorení závodov Samsungu v Španielsku a Anglicku by mala koncom júna štartovať nová výroba na Slovensku (Galanta). Investície do novej prevádzky. Orientácia výroby. Zvýšenie počtu zamestnancov. Potreba zlepšenia prístupnosti závodu - zlepšenie dopravnej situácie. Rozmach výroby ťahá na Slovensko aj dodávateľov Samsungu.