Problematika získavania zdrojov v podnikateľskej sfére - Klimiková, Mária
Finančná situácia podnikov v SR. Zlepšovanie rámcových podmienok financovania podnikateľskej sféry. Krátkodobé cudzie zdroje ako hlavný zdroj financovania investícií podnikovej sféry. Nedostaok dlhodobých zdrojov úverov. Podporné programy pre podnikateľské subjekty na čerpanie finančných prostriedkov.