Súčasný afganský vzdelávací systém - Prihodova, Patricia
Afganský vzdelávací systém. Ukazovatele školského afganského systému. Postavenie afganských žien a vzdelávanie. Spolupráca s medzinárodnými organizáciami . Základné aktivity rozvojových regionálnych projektov. Súčasná štatistika v skratke. Rekonštrukcia afganského edukačného systému.