Možnosti a kompetencie slovenskej nákladnej dopravy - Hansenová, Heda
Možnosti podnikania v sektore nákladnej dopravy v EÚ. Analýza stavu dopravnej legislatívy v rámci kontextu implementácie acquis communautaire. Charakteristika, výkonnosť a trendy slovenskej dopravy pred vstupom. Faktory a činitele ovplyvňujúce pripravenosť na vstup. Svetový trend nákladnej dopravy verzus trendy v železničnej doprave SR. Svetový trend v nákladnej doprave. Trendy v cestnej nákladnej doprave SR. Pripravenosť ľudí na podnikateľské a marketingové dopravné prostredie rozšírenej EÚ.