Konkurenceschopnost českých firem před vstupem České republiky do Evropské unie - Klapalová, Alena
Prezentácia niektorých záverov výskumu faktorov úspešnosti a konkurencieschopnosti českých firiem. Pozornosť je sústredená na proces tvorby hodnoty, ktorá je základom existencie podniku. Výsledky výskumu taktiež naznačujú ako českí manažéri vnímajú dôležitosť hodnotového reťazca v čase rastúceho globálneho a európskeho konkurenčného boja.