Lojalitu valcujú ceny - Hinková-Dibarborová, Andrea
Zákazník je stále náročnejší na kvalitu, široký sortiment a chce byť prekvapovaný. Je však silne orientovaný na nízku cenu. Lojalita k diskontným reťazcom v Čechách. Základné údaje o Czech Retail Summite 2004.