Komentár k zmenám v zdaňovaní príjmov právnických osôb v novom zákone s príkladmi - Minársky, Ján
Od 1. 1. 2004 je účinný zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov. V príspevku sa poukazuje na zmeny v zdaňovaní z príjmov právnických osôb v porovnaní so zdaňovaním podľa už zrušeného zákona č. 366/1999 Z.z. v znení neskorších predpisov.