Slovenská republika ako súčasť nového kola rokovaní WTO - Líner, Martin
Ministri 142 členských krajín Svetovej obchodnej organizácie (WTO) sa dňa 14. novembra 2001 v katarskej Dohe dohodli na výslednom texte deklarácie 4. Ministerskej konferencie, ktorá stanovila jednak časový a jednak obsahový rámec ďalších rokovaní vo WTO. Rozvojová agenda z Dohy. Negociačné orgány. Časový harmonogram negociácií. Princípy rokovaní. Deklarácia o TRIPS.