Poznatky z výzkumu rozvojového potenciálu podnikatelů - Malach, Antonín
Na základe výsledkov predbežnej analýzy bol zahájený výskum s názvom Posilnenie vnútorného rozvojového potenciálu podnikateľov a podnikateľského prostredia v rámci projektu Grantovej agentúry ČR. Cieľom výskumu je prispieť k zlepšeniu súčasného stavu vnútornej organizovanosti podnikateľov v podmienkach prebiehajúcej reformy verejnej správy a vrcholiacich príprav na vstup ČR do EÚ. Výsledky anketového prieskumu. Výsledky sú prezentované v porovnaní s výskumnými hypotézami.