Rozvoj aplikácií marketingu - projektový marketing - Oreský, Milan, 1956-
Marketingové poňatie projektu a definícia projektového marketingu. Vzťahy a odlišnosti medzi projektovým marketingom a projektovým manažmentom. Typické modely projektov s charakteristikou vzťahov medzi zúčastnenými subjektami na strane predaja i nákupu. Prvky projektového marketingu.