Zamestnávateľská rebélia predsa len prišla - Beer, Gabriel
Asociácia zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ) SR sa rozpadla - dlhšie trvajúce nezhody. Časť vplyvných a finančne silných zväzov vytvorila koncom marca 2004 Republikovú úniu zamestnávateľov (RÚZ). AZZZ sa v r. 2003 úporne snažila o zmenu, ktorá sa však nepodarila. Problémy v tripartite. Členovia republikovej únie zamestnávateľov.